Statistics:
Visits: 1,101 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinte cu visine I
Q: | Intreaba despre Placinte cu visine I |
Ingrediente:
Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Se amestecă 200 g zahăr cu untul, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă cele şase gălbenuşuri (unul cate unul), apoi se pune făina, amidonul, praful de copt stins în zeamă de lămaie şi coaja de lămaie rasă. Albuşurile se bat separat şi se încorporează în compoziţie. Se aşează compoziţia într-o formă unsă cu unt, se dă tava la cuptor şi se coace pe jumătate, se scoate tava din cuptor, se aşează pe deasupra vişinele curăţate de samburi şi se cerne peste ele restul de zahăr amestecat cu zahărul vanilat, se dă tava din nou la cuptor, pană ce plăcinta este gata. Se poate prepara cu orice fructe de sezon.
Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Se amestecă 200 g zahăr cu untul, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă cele şase gălbenuşuri (unul cate unul), apoi se pune făina, amidonul, praful de copt stins în zeamă de lămaie şi coaja de lămaie rasă. Albuşurile se bat separat şi se încorporează în compoziţie. Se aşează compoziţia într-o formă unsă cu unt, se dă tava la cuptor şi se coace pe jumătate, se scoate tava din cuptor, se aşează pe deasupra vişinele curăţate de samburi şi se cerne peste ele restul de zahăr amestecat cu zahărul vanilat, se dă tava din nou la cuptor, pană ce plăcinta este gata. Se poate prepara cu orice fructe de sezon.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :