Statistics:
Visits: 1,099 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole verde dietetica
Q: | Intreaba despre Fasole verde dietetica |
INGREDIENTE:
1 kg fasole verde, 1 ceapă, verdeaţă tocată, 1 ceaşcă ulei, 3 roşii decojite, sare, 1 lingură supă concentrată, sare.
MOD DE PREPARARE:
Fasolea se curăţă de aţe, se spală bine cu apă rece şi se lasă să fiarbă într-o cană de supă sau apă caldă. Se acoperă cratiţa cu un capac, se micşorează focul şi se fierbe înăbuşit aproximativ o oră. Se sărează, se adaugă ceapa tocată mărunt, uleiul, supa concentrată şi verdeaţa tocată mărunt. Se lasă să fiarbă încă o jumătate de oră şi se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii subţiri. Se mai lasă încă zece minute pe foc.
Se serveşte caldă, cu smântână sau iaurt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
1 kg fasole verde, 1 ceapă, verdeaţă tocată, 1 ceaşcă ulei, 3 roşii decojite, sare, 1 lingură supă concentrată, sare.
MOD DE PREPARARE:
Fasolea se curăţă de aţe, se spală bine cu apă rece şi se lasă să fiarbă într-o cană de supă sau apă caldă. Se acoperă cratiţa cu un capac, se micşorează focul şi se fierbe înăbuşit aproximativ o oră. Se sărează, se adaugă ceapa tocată mărunt, uleiul, supa concentrată şi verdeaţa tocată mărunt. Se lasă să fiarbă încă o jumătate de oră şi se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii subţiri. Se mai lasă încă zece minute pe foc.
Se serveşte caldă, cu smântână sau iaurt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :