Statistics:
Visits: 911 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de fasole verde cu carnati
Q: | Intreaba despre Budinca de fasole verde cu carnati |
Ingrediente :
Fasole verde 1 kg, ceapă 150 g, carnaţi afumaţi 200 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, făină 30 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă fasolea, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se lasă să se răcească. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă carnaţii tăiaţi julien şi se călesc împreună. Se amestecă cu fasolea şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, făina, sarea şi verdeaţa tocată, se încorporează albuşurile bătute bine şi se toarnă peste fasole. Se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Fasole verde 1 kg, ceapă 150 g, carnaţi afumaţi 200 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, făină 30 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă fasolea, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se lasă să se răcească. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă carnaţii tăiaţi julien şi se călesc împreună. Se amestecă cu fasolea şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, făina, sarea şi verdeaţa tocată, se încorporează albuşurile bătute bine şi se toarnă peste fasole. Se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :