Statistics:
Visits: 914 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume de iarna II
Q: | Intreaba despre Salata de legume de iarna II |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, fasole albă 200 g, fasole verde (conservă) 250 g, mazăre verde (conservă) 250 g, castraveţi în oţet 200 g, gogoşari în oţet 100 g, ulei 60 g, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Fasolea albă se fierbe, schimbîndu-se în timpul fiertului 3-4 ape, se scurge şi se lasă să se răcească. Fasolea verde se taie în bucăţi de 2-3 cm, castraveţii şi gogoşarii se taie cubuleţe. Se amestecă toate componentele, se adaugă mazărea verde, uleiul şi oţetul subţiat cu apă şi se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, fasole albă 200 g, fasole verde (conservă) 250 g, mazăre verde (conservă) 250 g, castraveţi în oţet 200 g, gogoşari în oţet 100 g, ulei 60 g, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Fasolea albă se fierbe, schimbîndu-se în timpul fiertului 3-4 ape, se scurge şi se lasă să se răcească. Fasolea verde se taie în bucăţi de 2-3 cm, castraveţii şi gogoşarii se taie cubuleţe. Se amestecă toate componentele, se adaugă mazărea verde, uleiul şi oţetul subţiat cu apă şi se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :