Statistics:
Visits: 1,505 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole verde cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Fasole verde cu sos de smantana |
Ingrediente:
Fasole verde 1 kg, ceapă 125 g, ulei 100 g, roşii 500 g, făină 50 g, usturoi 20 g, smantana 250 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se curăţă, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare. Se adaugă ceapa tocată mărunt şi jumătate din cantitatea de ulei şi se lasă să fiarbă, sub capac, pană ce scade apa. Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în cuburi şi se adaugă la fasole. Restul de ulei se încălzeşte, se adaugă făina, se căleşte, fără a se rumeni, se stinge cu smantana subţiată cu apă şi se fierbe 10 min. Se adaugă mujdeiu! de usturoi şi verdeaţa tocată şi se toarnă sosul peste fasole şi se mai fierb împreună cateva minute.
Fasole verde 1 kg, ceapă 125 g, ulei 100 g, roşii 500 g, făină 50 g, usturoi 20 g, smantana 250 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se curăţă, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare. Se adaugă ceapa tocată mărunt şi jumătate din cantitatea de ulei şi se lasă să fiarbă, sub capac, pană ce scade apa. Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în cuburi şi se adaugă la fasole. Restul de ulei se încălzeşte, se adaugă făina, se căleşte, fără a se rumeni, se stinge cu smantana subţiată cu apă şi se fierbe 10 min. Se adaugă mujdeiu! de usturoi şi verdeaţa tocată şi se toarnă sosul peste fasole şi se mai fierb împreună cateva minute.
Tag-uri: fasole verde, rosii, usturoi, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :