FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 758
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa crema de fasole uscata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa crema de fasole uscata

 Q:   Intreaba despre Supa crema de fasole uscata       
Supa crema de fasole uscataIngrediente

Pentru 6 porţii: 300 g fasole boabe, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 60 g unt, 30 g făină, 200 g crutoane de franzelă, 50 g ţelină, 1 foaie de dafin, câteva boabe de piper, sare.

Mod de preparare

Fasolea uscată se alege şi se pune pentru câteva ore la inmuiat, după care se scoate din apă şi se pune la fiert cu altă apă. După ce a dat in primul clocot se scurge de apă şi se pune din nou la fiert cu apă fierbinte, timp de circa 1 oră, după care se adaugă ţelina, piperul şi foaia de dafin.

Când fasolea a fiert complet, se adaugă rantaşul preparat din ceapă, ulei şi făină, se potriveşte de sare şi se trece prin pasoar sau prin sită. Dacă supa-cremă este prea groasă, se subţiază cu o supă de legume sau, in lipsa acesteia, numai cu apă fiartă.

Se mai dă o dată la fiert, amestecându-se să nu se prindă. Se serveşte cu unt şi crutoane.


Tag-uri: supa, crema, fasole



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :