Statistics:
Visits: 935 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole boabe cu sos tomat
Q: | Intreaba despre Fasole boabe cu sos tomat |
INGREDIENTE:
500 g fasole boabe, 1 cană ulei, 3 cepe mijlocii, 3 morcovi, 1 cutie roşii decojite, sare, piper măcinat, ţelină şi pătrunjel tocat, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Fasolea, spălată şi lăsată cu o seară înainte la înmuiat, se pune la fiert cu multă apă, după care se scurge complet. Se călesc pe rând, în acelaşi ulei, ceapa tocată mărunt, morcovii şi ţelina rase. Se pun înapoi ceapa şi morcovii şi se adaugă pătrunjel verde, tocat mărunt şi roşiile pasate. Se lasă să fiarbă înăbuşit şi se adaugă fasolea. Se sărează, se piperează şi se mai lasă la fiert câteva minute.
Se serveşte caldă, presărată cu mărar tocat mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
500 g fasole boabe, 1 cană ulei, 3 cepe mijlocii, 3 morcovi, 1 cutie roşii decojite, sare, piper măcinat, ţelină şi pătrunjel tocat, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Fasolea, spălată şi lăsată cu o seară înainte la înmuiat, se pune la fiert cu multă apă, după care se scurge complet. Se călesc pe rând, în acelaşi ulei, ceapa tocată mărunt, morcovii şi ţelina rase. Se pun înapoi ceapa şi morcovii şi se adaugă pătrunjel verde, tocat mărunt şi roşiile pasate. Se lasă să fiarbă înăbuşit şi se adaugă fasolea. Se sărează, se piperează şi se mai lasă la fiert câteva minute.
Se serveşte caldă, presărată cu mărar tocat mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :