FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 761
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vacuta cu dovlecei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vacuta cu dovlecei

 Q:   Intreaba despre Vacuta cu dovlecei       
Vacuta cu dovleceiIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, dovlecei 1,5 kg, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, sos brun 300 g, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie felii, câte o bucată la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Se adaugă sosul brun subţiat cu puţină apă şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Se curăţă dovleceii de coajă, se taie cuburi, se sărează, se lasă să se scurgă, se şterg, se prăjesc în ulei şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi se potriveşte gustul de sare. Se mai fierb la cuptor timp de 10-15 min. La servit se presară cu verdeaţa tocată mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: carne de vaca, dovlecei, sos brun



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :