FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 843
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Curcan la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Curcan la tava

 Q:   Intreaba despre Curcan la tava       
Curcan la tavaIngrediente :

Curcan 1 buc, varză murată 4 kg, ulei 200 g, coniac 25 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Curcanul se sărează şi se lasă să stea cateva ore. Se taie vârful aripelor şi al picioarelor, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se unge curcanul cu ulei, se aşează într-o tavă pe cateva beţişoare şi se dă la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte cu sosul format. După circa 90 min. se unge curcanul cu ulei amestecat cu coniac şi se dă din nou la cuptor pe timp de o oră pentru rumenire. Curcanul trebuie fript la început la un foc potrivit, pentru ca să se pătrundă bine şi apoi se continuă frigerea la un foc mai tare pentru rumenire. Când este gata, se tranşează şi se serveşte în stare caldă, cu varză călită. Varza călită se prepară astfel: se desfac foile de varză, se scurg, se taie faşii subţiri, se storc bine şi se călesc în uleiul rămas. Din când în când se adaugă puţină apă. La sfarşit se dă vasul la cuptor timp de 20-30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, curcan, varza, coniac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :