FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 957
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Curcan umplut cu nuci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Curcan umplut cu nuci

 Q:   Intreaba despre Curcan umplut cu nuci       
Curcan umplut cu nuci Ingrediente

1 curcan, 500 g miez de nucă, 500 g ceapă, 200 ml ulei, 5-6 ouă, 100 g pesmet alb, 2-3 linguri de pătrunjel verde tăiat mărunt, 50 ml rom, sare, piper.

Mod de preparare

Curcanul se curăţă, se spală, se şterge cu un şervet uscat, se sărează şi se ţine la rece pană se prepară umplutura.
Miezul de nucă se curăţă, se pune într-o tavă pe hartie albă şi se introduce în cuptor, la foc foarte slab şi cu uşa cuptorului deschisă, amestecandu-se mereu pană se usucă bine. Se lasă apoi să se răcească şi se trece prin maşina de tocat sau prin maşina de nuci.

Intre timp, se taie ceapa mărunt, se căleÅŸte cu o parte din ulei pană se rumeneÅ Ÿte puÅ£in, după care se ia de pe foc ÅŸi se adaugă pesmetul, pătrunjelul verde tăiat mărunt, ouăle, piper, sare ÅŸi nucile măcinate. Se amestecă, se adaugă romul ÅŸi cu compoziÅ£ia respectivă se umple curcanul, care se coase, se unge cu restul de ulei, se aÅŸază într-o tavă cu puÅ£ină apă ÅŸi se introduce în cuptor, ungandu-se din cand în cand (din 10 în 10 min) cu grăsimea din tavă. După ce s-a rumenit se întoarce, iar dacă s-a rumenit prea repede se micÅŸorează focul ÅŸi peste curcan se pune o hartie unsă cu grăsime ÅŸi, se continuă frigerea cam 2-3 ore.


Tag-uri: curcan, nuci, ceapa, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :