Statistics:
Visits: 1,270 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de vaca si legume
Q: | Intreaba despre Ciorba de vaca si legume |
Ingrediente:
Piept de vacă 500 g. morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 150 g, roşii 300 g, leuştean verde 1 leg, lămâie 100 g sau oţet 9° 40 ml. sare.
Mod de preparare:
Carnea se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare si după ce a dat în fiert se spumează cât este necesar. După circa două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat cuburi, ceapa tocată mărunt, mazărea decorticată şi fasolea verde tăiată în bucaţi de 3-4 cm. Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la ciorbă. Se potriveşte gustul cu zeamă de lămâie sau oţet şi sare. Inainte de a lua vasul de pe foc se adaugă leuştean tocat mărunt.
Piept de vacă 500 g. morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 150 g, roşii 300 g, leuştean verde 1 leg, lămâie 100 g sau oţet 9° 40 ml. sare.
Mod de preparare:
Carnea se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare si după ce a dat în fiert se spumează cât este necesar. După circa două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat cuburi, ceapa tocată mărunt, mazărea decorticată şi fasolea verde tăiată în bucaţi de 3-4 cm. Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la ciorbă. Se potriveşte gustul cu zeamă de lămâie sau oţet şi sare. Inainte de a lua vasul de pe foc se adaugă leuştean tocat mărunt.
Tag-uri: piept de vaca, mazare, lamaie, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :