Statistics:
Visits: 738 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de iaurt si galbenusuri
Q: | Intreaba despre Ciorba de iaurt si galbenusuri |
Ingrediente
600 g cartofi, 300 g iaurt, 60 g unt sau ulei, 2-3 ouă, 1 ceapă, 1-2 linguri de verdeaţă (mărar şi pătrunjel verde) tăiată mărunt, sare.
Mod de prepapare
Se taie ceapa mărunt şi se pune la fiert cu 2,5 l de apă sau supă de oase. Intre timp, se curăţă cartofii, se spală, se taie în pătrăţele mici şi se pun la fiert în vasul cu ceapă. Se adaugă ulei, boabe de piper şi se fierbe pană ce cartofii sunt gata, apoi se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţă tăiată mărunt, se potriveşte de sare şi se drege cu gălbenuşurile bătute cu iaurt.
600 g cartofi, 300 g iaurt, 60 g unt sau ulei, 2-3 ouă, 1 ceapă, 1-2 linguri de verdeaţă (mărar şi pătrunjel verde) tăiată mărunt, sare.
Mod de prepapare
Se taie ceapa mărunt şi se pune la fiert cu 2,5 l de apă sau supă de oase. Intre timp, se curăţă cartofii, se spală, se taie în pătrăţele mici şi se pun la fiert în vasul cu ceapă. Se adaugă ulei, boabe de piper şi se fierbe pană ce cartofii sunt gata, apoi se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţă tăiată mărunt, se potriveşte de sare şi se drege cu gălbenuşurile bătute cu iaurt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :