Statistics:
Visits: 842 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Galbenusurile de oua
Q: | Intreaba despre Galbenusurile de oua |
La folosirea galbenusurilor in retete culinare se deosebesc:
1) galbenusuri frecate cu sare, 5—6 min;
2) galbenusuri frecate cu zahar, 10—20 min;
3) galbenusuri frecate cu unt si zahar.
In acest din urma caz se procedeaza astfel:
intai se pune untul intr-un castron incalzit, se adauga zaharul (dupa reteta) si se freaca 5—6 min, dupa care se adauga galbenusurile unul cate unul si dupa fiecare se amesteca bine, apoi se adauga restul componentelor, in asa fel ca penultimul component sa fie cel de baza, iar la urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor cu lingura de lemn.
1) galbenusuri frecate cu sare, 5—6 min;
2) galbenusuri frecate cu zahar, 10—20 min;
3) galbenusuri frecate cu unt si zahar.
In acest din urma caz se procedeaza astfel:
intai se pune untul intr-un castron incalzit, se adauga zaharul (dupa reteta) si se freaca 5—6 min, dupa care se adauga galbenusurile unul cate unul si dupa fiecare se amesteca bine, apoi se adauga restul componentelor, in asa fel ca penultimul component sa fie cel de baza, iar la urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor cu lingura de lemn.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :