Statistics:
Visits: 970 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de maruntaie de gasca cu zeama de varza
Q: | Intreaba despre Ciorba de maruntaie de gasca cu zeama de varza |
Ingrediente :
Măruntaie de gâscă 700-800 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, verdeaţă 2 leg, zeamă de varză 2 l, sare.
Mod de preparare :
Măruntaiele de gâscă se curăţă, se taie bucăţi, se spală în mai multe ape, se pun la fiert şi se spumează cât este necesar. Se adaugă zarzavatul tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi călită în ulei. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă orezul care a fost fiert separat şi zeama de varză care a fost fiartă de asemenea separat şi se mai fierbe câteva minute. La sfârşit se mai potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Măruntaie de gâscă 700-800 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, verdeaţă 2 leg, zeamă de varză 2 l, sare.
Mod de preparare :
Măruntaiele de gâscă se curăţă, se taie bucăţi, se spală în mai multe ape, se pun la fiert şi se spumează cât este necesar. Se adaugă zarzavatul tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi călită în ulei. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă orezul care a fost fiert separat şi zeama de varză care a fost fiartă de asemenea separat şi se mai fierbe câteva minute. La sfârşit se mai potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :