FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,667
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varza tocata murata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Varza tocata murata

 Q:   Intreaba despre Varza tocata murata       
Varza tocata murataSe iau, capatani de varza cat mai indesate, se indeparteaza frunzele verzi si cele stricate, apoi se spala varza si se lasa la scurs pe o masa. Dupa aceea se taie cat mai subtire si se pune intr-un vas in care se amesteca cu sare (1/2 kg de sare grunjoasa la 25 kg varza) si se freaca bine. Nu se pune prea multa sare deoarece varza ar iesi mai mult sarata decat acra.

Ca mirodenii se adauga morcovi dati prin razatoarea cu gauri mari, foi de dafin, piper boabe si, dupa gust, chimen. Se aseaza varza in butoi treptat si se bate pentru a se indesa.

Se acopera cu o panza peste care se pune o scandura, iar deasupra acesteia o greutate ca sa preseze varza in zeama lasata de ea.
Intre timp, trebuie inlaturata regulat spuma care se formeaza deasupra. De fiecare data cand se scoate varza pentru consum, panza se spala si se clateste in apa rece. Se spala, de asemenea, scandura si greutatea, iar gura butoiului se sterge pe marginile interioare indepartandu-se inceputul de mucegai.


Tag-uri: varza tocata, varza murata, capatani



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :