Statistics:
Visits: 1,227 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de praz cu zeama de varza- din Oltenia
Q: | Intreaba despre Ciorba de praz cu zeama de varza- din Oltenia |
Ingrediente:
Praz 800 g, roşii 360 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, fidea 100 g, verdeaţă 2 leg, făină 50 g, ulei 100 g, zeama de varză 1 l, sare.
Mod de preparare:
Prazul se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul tăiat julien şi se mai călesc câteva minute împreună. Se stinge cu apă şi se pune la fiert. Făina se căleşte în restul de ulei, se stinge cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se adaugă la ciorbă. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune fideaua şi se mai fierbe circa 25 min. Se adaugă zeama de varză care a fost fiartă separat şi se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Praz 800 g, roşii 360 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, fidea 100 g, verdeaţă 2 leg, făină 50 g, ulei 100 g, zeama de varză 1 l, sare.
Mod de preparare:
Prazul se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul tăiat julien şi se mai călesc câteva minute împreună. Se stinge cu apă şi se pune la fiert. Făina se căleşte în restul de ulei, se stinge cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se adaugă la ciorbă. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune fideaua şi se mai fierbe circa 25 min. Se adaugă zeama de varză care a fost fiartă separat şi se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Tag-uri: praz, zeama de varza, verdeata, faina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :