Statistics:
Visits: 1,357 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de ciuperci |
Ingreriente:
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină 50 g, franzelă 200 g, ceapă 150 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, ciuperci 400 g, făină 125 g, unt 100 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea şi slănina se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în apă, apoi se stoarce bine. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul şi se adaugă sarea, piperul şi ouăle. Se formează chifteluţe, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Ciupercile se taie julien, se opăresc şi se călesc în unt, se adaugă restul de făină şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte şi apoi se amestecă cu smântână. În acest sos se pun chifteluţele şi se fierb circa 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină 50 g, franzelă 200 g, ceapă 150 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, ciuperci 400 g, făină 125 g, unt 100 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea şi slănina se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în apă, apoi se stoarce bine. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul şi se adaugă sarea, piperul şi ouăle. Se formează chifteluţe, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Ciupercile se taie julien, se opăresc şi se călesc în unt, se adaugă restul de făină şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte şi apoi se amestecă cu smântână. În acest sos se pun chifteluţele şi se fierb circa 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, sos, ciuperci |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :