Statistics:
Visits: 810 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi umpluti cu ficat de porc
Q: | Intreaba despre Cartofi umpluti cu ficat de porc |
Ingreriente:
Cartofi 2 kg, ficat 300 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 250 g, ulei 150 g. făină 50 g, pesmet 75 g, ouă 2 buc, smântână 300 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime, se curăţă, se spală şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ficatul opărit şi dat prin maşina de tocat, pesmetul înmuiat în apă, verdeaţa tocată mărunt, ouăle, sarea şi piperul. Cu această compoziţie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părţile în ulei, se aşează într-un vas de cuptor, se toarnă peste ei uleiul rămas de la prăjit şi se dau la cuptor timp de circa 30 min. În această perioadă se prepară sosul astfel: costiţa se toacă mărunt şi se pune la prăjit, se adaugă făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se lasă să fiarbă, apoi se toarnă acest sos peste cartofi şi se lasă să mai fiarbă circa 25 min. La servit se adaugă smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 2 kg, ficat 300 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 250 g, ulei 150 g. făină 50 g, pesmet 75 g, ouă 2 buc, smântână 300 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime, se curăţă, se spală şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ficatul opărit şi dat prin maşina de tocat, pesmetul înmuiat în apă, verdeaţa tocată mărunt, ouăle, sarea şi piperul. Cu această compoziţie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părţile în ulei, se aşează într-un vas de cuptor, se toarnă peste ei uleiul rămas de la prăjit şi se dau la cuptor timp de circa 30 min. În această perioadă se prepară sosul astfel: costiţa se toacă mărunt şi se pune la prăjit, se adaugă făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se lasă să fiarbă, apoi se toarnă acest sos peste cartofi şi se lasă să mai fiarbă circa 25 min. La servit se adaugă smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cartofi umpluti, ficat de porc, costita afumata, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :