Statistics:
Visits: 1,190 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de cartofi cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Mancare de cartofi cu carne de pasare |
Ingrediente :
Pasăre 1,5 kg, cartofi 3 kg, costiţă 100 g, ouă 8 buc, pesmet 100 g, ulei 250 g, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se dezosează, se dă carnea prin maşina de tocat împreună cu pesmetul înmuiat în puţină apă, costiţa afumată şi ceapa care a fost tocată şi călită în ulei. Se amestecă cu verdeaţa tocată, sare şi piper. Se prăjeşte această compoziţie într-o tigaie, stingându-se cu supă concentrată, care a fost preparată din oasele de pasăre rămase de la dezosare. Se lasă să se răcească şi se amestecă cu 4 ouă bătute bine. Cartofii se taie felii şi se prăjesc în ulei. într-o tavă unsă cu ulei se aşază un rînd de cartofi, pe deasupra un strat de carne şi aşa mai departe, avind grijă ca ultimul rând să fie de cartofi. Din uleiul rămas, făină, cele 4 ouă rămase, bulion şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste musaca şi se dă tava la cuptor pentru 45 min. Se scoate tava din cuptor, se aşază deasupra felii de roşii şi se dă din nou la cuptor pentru 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1,5 kg, cartofi 3 kg, costiţă 100 g, ouă 8 buc, pesmet 100 g, ulei 250 g, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se dezosează, se dă carnea prin maşina de tocat împreună cu pesmetul înmuiat în puţină apă, costiţa afumată şi ceapa care a fost tocată şi călită în ulei. Se amestecă cu verdeaţa tocată, sare şi piper. Se prăjeşte această compoziţie într-o tigaie, stingându-se cu supă concentrată, care a fost preparată din oasele de pasăre rămase de la dezosare. Se lasă să se răcească şi se amestecă cu 4 ouă bătute bine. Cartofii se taie felii şi se prăjesc în ulei. într-o tavă unsă cu ulei se aşază un rînd de cartofi, pe deasupra un strat de carne şi aşa mai departe, avind grijă ca ultimul rând să fie de cartofi. Din uleiul rămas, făină, cele 4 ouă rămase, bulion şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste musaca şi se dă tava la cuptor pentru 45 min. Se scoate tava din cuptor, se aşază deasupra felii de roşii şi se dă din nou la cuptor pentru 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :