FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,165
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mancare de cartofi cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Mancare de cartofi cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Mancare de cartofi cu carne de pasare       
Mancare de cartofi cu carne de pasare Ingrediente :

Pasăre 1,5 kg, cartofi 3 kg, costiţă 100 g, ouă 8 buc, pesmet 100 g, ulei 250 g, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se dezosează, se dă carnea prin maşina de tocat împreună cu pesmetul înmuiat în puţină apă, costiţa afumată şi ceapa care a fost tocată şi călită în ulei. Se amestecă cu verdeaţa tocată, sare şi piper. Se prăjeşte această compoziţie într-o tigaie, stingându-se cu supă concentrată, care a fost preparată din oasele de pasăre rămase de la dezosare. Se lasă să se răcească şi se amestecă cu 4 ouă bătute bine. Cartofii se taie felii şi se prăjesc în ulei. într-o tavă unsă cu ulei se aşază un rînd de cartofi, pe deasupra un strat de carne şi aşa mai departe, avind grijă ca ultimul rând să fie de cartofi. Din uleiul rămas, făină, cele 4 ouă rămase, bulion şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste musaca şi se dă tava la cuptor pentru 45 min. Se scoate tava din cuptor, se aşază deasupra felii de roşii şi se dă din nou la cuptor pentru 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, cartofi, pesmet, costita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :