FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 422
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cartofi umpluti cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cartofi umpluti cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Cartofi umpluti cu carne de pasare       
Cartofi umpluti cu carne de pasare Ingrediente :

Cartofi 2 kg, carne de pasăre 600 g, slănină afumată 50 g, ceapă 100 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, orez 100 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, cimbru 1 fir, smântână 300 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Se aleg cartofi de aceeaşi mărime, se curăţă şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se trag impreună, stingându-se de mai multe ori cu supa preparată din oasele rezultate de la dezosarea cărnii de pasăre. Carnea după dezosare se dă prin maşina de tocat impreună cu slănina afumată, se amestecă cu ceapa tocată, orezul, verdeaţa tocată, cimbrul, piperul, sarea şi ouăle. Cu această compoziţie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părţile şi se aşează într-un vas de cuptor. Din uleiul rămas, făina, bulionul şi restul de supă se prepară un sos, care se toarnă peste cartofi, se dă vasul la cuptor şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Când cartofii sunt gata, se servesc cu sos şi smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, cartofi, orez, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :