Statistics:
Visits: 879 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de cartofi cu carnati II
Q: | Intreaba despre Salata de cartofi cu carnati II |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, ceapă 300 g, roşii 300 g, măsline 150 g, ouă 5 buc, cârnaţi afumaţi 300 g, ulei 50 g, oţet 9° 20 ml, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie felii. Ceapa se taie peştişori, se sărează, se lasă să stea o oră, se clăteşte cu apă rece şi se scurge bine.
Ouăle se fierb, se curăţă si se toacă mărunt, cârnaţii se taie cuburi, iar roşiile se taie felii. Se amestecă cârnaţii, cartofii, ceapa, măslinele si verdeaţa tocată, se adaugă uleiul, 1 lingură de oţet amestecat cu 2 linguri de apă şi se potriveşte gustul de sare.
Se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu felii de roşii.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, ceapă 300 g, roşii 300 g, măsline 150 g, ouă 5 buc, cârnaţi afumaţi 300 g, ulei 50 g, oţet 9° 20 ml, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie felii. Ceapa se taie peştişori, se sărează, se lasă să stea o oră, se clăteşte cu apă rece şi se scurge bine.
Ouăle se fierb, se curăţă si se toacă mărunt, cârnaţii se taie cuburi, iar roşiile se taie felii. Se amestecă cârnaţii, cartofii, ceapa, măslinele si verdeaţa tocată, se adaugă uleiul, 1 lingură de oţet amestecat cu 2 linguri de apă şi se potriveşte gustul de sare.
Se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu felii de roşii.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :