Statistics:
Visits: 1,063 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi gratinati III
Q: | Intreaba despre Cartofi gratinati III |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, unt 100 g, făiÂnă 50 g, smântână 250 g, ouă 6 buc, caÅŸcaval 150 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă ÅŸi se taie felii. Din 50 g unt, făină ÅŸi smântână se prepară un sos alb. Ouăle se fierb, se curăţă ÅŸi se taie felii. CaÅŸcavalul se dă pe râzătoare. Se unge cu unt, se aÅŸază un rand de felii de cartofi, se acopera feliile de cartofi cu felii de ou ÅŸi se presară pe deasupra caÅŸÂcaval. Se continuă operaÅ£ia pană la epuizarea componentelor, dar avand grijă ca ultimul strat să fie de cartofi. Se toarnă deasupra sosul alb, sa presară cu caÅŸcaval, se stropeÅŸte cu unt toÂpit ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Cartofi 1 kg, unt 100 g, făiÂnă 50 g, smântână 250 g, ouă 6 buc, caÅŸcaval 150 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă ÅŸi se taie felii. Din 50 g unt, făină ÅŸi smântână se prepară un sos alb. Ouăle se fierb, se curăţă ÅŸi se taie felii. CaÅŸcavalul se dă pe râzătoare. Se unge cu unt, se aÅŸază un rand de felii de cartofi, se acopera feliile de cartofi cu felii de ou ÅŸi se presară pe deasupra caÅŸÂcaval. Se continuă operaÅ£ia pană la epuizarea componentelor, dar avand grijă ca ultimul strat să fie de cartofi. Se toarnă deasupra sosul alb, sa presară cu caÅŸcaval, se stropeÅŸte cu unt toÂpit ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :