Statistics:
Visits: 1,002 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi gratinati III
Q: | Intreaba despre Cartofi gratinati III |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, unt 100 g, făină 50 g, smântână 250 g, ouă 6 buc, caşcaval 150 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii. Din 50 g unt, făină şi smântână se prepară un sos alb. Ouăle se fierb, se curăţă şi se taie felii. Caşcavalul se dă pe râzătoare. Se unge cu unt, se aşază un rand de felii de cartofi, se acopera feliile de cartofi cu felii de ou şi se presară pe deasupra caşcaval. Se continuă operaţia pană la epuizarea componentelor, dar avand grijă ca ultimul strat să fie de cartofi. Se toarnă deasupra sosul alb, sa presară cu caşcaval, se stropeşte cu unt topit şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Cartofi 1 kg, unt 100 g, făină 50 g, smântână 250 g, ouă 6 buc, caşcaval 150 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii. Din 50 g unt, făină şi smântână se prepară un sos alb. Ouăle se fierb, se curăţă şi se taie felii. Caşcavalul se dă pe râzătoare. Se unge cu unt, se aşază un rand de felii de cartofi, se acopera feliile de cartofi cu felii de ou şi se presară pe deasupra caşcaval. Se continuă operaţia pană la epuizarea componentelor, dar avand grijă ca ultimul strat să fie de cartofi. Se toarnă deasupra sosul alb, sa presară cu caşcaval, se stropeşte cu unt topit şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :