Statistics:
Visits: 1,210 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Parjoale de pasare
Q: | Intreaba despre Parjoale de pasare |
Ingrediente
600 g carne de găină, 150 g franzelă, 3 ouă, 100 g untură, 100 g pesmet, 50 g făină, 1 ceapă, 1 legătură de pătrunjel, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea, scoasă de pe oase (dezosată), se taie in bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapă călită, franzela inmuiată in lapte sau in apă, pătrunjel verde tăiat mărunt, se amestecă şi se trece compoziţia incă o dată prin maşina de tocat, de data aceasta cu sită deasă; se adaugă 1 ou, sare, piper şi se amestecă bine.
Se formează parjoale de formă lunguiaţă cu un capăt ascuţit (forma frunzei de vişin). Se dau parjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc in ulei sau in untură infierbantată, pană se rumenesc pe ambele părţi.
Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi.
La servire, parjoalele se pot stropi cu unt topit ÅŸi cu mujdei de usturoi.
600 g carne de găină, 150 g franzelă, 3 ouă, 100 g untură, 100 g pesmet, 50 g făină, 1 ceapă, 1 legătură de pătrunjel, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea, scoasă de pe oase (dezosată), se taie in bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapă călită, franzela inmuiată in lapte sau in apă, pătrunjel verde tăiat mărunt, se amestecă şi se trece compoziţia incă o dată prin maşina de tocat, de data aceasta cu sită deasă; se adaugă 1 ou, sare, piper şi se amestecă bine.
Se formează parjoale de formă lunguiaţă cu un capăt ascuţit (forma frunzei de vişin). Se dau parjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc in ulei sau in untură infierbantată, pană se rumenesc pe ambele părţi.
Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi.
La servire, parjoalele se pot stropi cu unt topit ÅŸi cu mujdei de usturoi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :