FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,210
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Parjoale de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Parjoale de pasare

 Q:   Intreaba despre Parjoale de pasare       
Parjoale de pasareIngrediente

600 g carne de găină, 150 g franzelă, 3 ouă, 100 g untură, 100 g pesmet, 50 g făină, 1 ceapă, 1 legătură de pătrunjel, sare, piper.

Mod de preparare

Carnea, scoasă de pe oase (dezosată), se taie in bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapă călită, franzela inmuiată in lapte sau in apă, pătrunjel verde tăiat mărunt, se amestecă şi se trece compoziţia incă o dată prin maşina de tocat, de data aceasta cu sită deasă; se adaugă 1 ou, sare, piper şi se amestecă bine.

Se formează parjoale de formă lunguiaţă cu un capăt ascuţit (forma frunzei de vişin). Se dau parjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc in ulei sau in untură infierbantată, pană se rumenesc pe ambele părţi.

Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi.
La servire, parjoalele se pot stropi cu unt topit ÅŸi cu mujdei de usturoi.


Tag-uri: parjoale, pasare, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :