Statistics:
Visits: 902 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu rosii
Q: | Intreaba despre Vacuta cu rosii |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, făină 50 g, usturoi 20 g, bulion de tomate 25 g, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, roşii 1,5 kg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se căleşte, se adaugă făina şi se călesc puţin împreună, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă bucăţile de carne, usturoiul tocat, o lingură de zahăr, se potriveşte gustul de sare şi se fierbe circa 2 ore la un foc domol. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe, se adaugă la carne şi se mai fierbe 10 min. La servit se adaugă la fiecare porţie verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, făină 50 g, usturoi 20 g, bulion de tomate 25 g, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, roşii 1,5 kg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se căleşte, se adaugă făina şi se călesc puţin împreună, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă bucăţile de carne, usturoiul tocat, o lingură de zahăr, se potriveşte gustul de sare şi se fierbe circa 2 ore la un foc domol. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe, se adaugă la carne şi se mai fierbe 10 min. La servit se adaugă la fiecare porţie verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, rosii, verdeata, usturoi, bulion |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :