Statistics:
Visits: 946 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors taranesc de pasare
Q: | Intreaba despre Bors taranesc de pasare |
Ingrediente
O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre boabe, 2-3 cartofi, 300 g roşii, 1 I borş, pătrunjel, mărar şi leuştean verde, sare.
Mod de prepapare
Pasărea, curăţată şi spălată, se taie în bucăţi şi se pune pe foc într-un vas cu 2 l de apă. Cand este aproape să dea în fiert se curăţa spuma, se adaugă 1 linguriţă de sare şi se mai adună spuma de cate ori apare. Cand nu mai apare spumă se adaugă zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat în prealabil, în ordinea de fierbere. După ce totul este bine fiert se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi se presară cu verdeaţă (mărar, pătrunjel şi leuştean) tăiată foarte mărunt.
Se serveşte fără smantana.
O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre boabe, 2-3 cartofi, 300 g roşii, 1 I borş, pătrunjel, mărar şi leuştean verde, sare.
Mod de prepapare
Pasărea, curăţată şi spălată, se taie în bucăţi şi se pune pe foc într-un vas cu 2 l de apă. Cand este aproape să dea în fiert se curăţa spuma, se adaugă 1 linguriţă de sare şi se mai adună spuma de cate ori apare. Cand nu mai apare spumă se adaugă zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat în prealabil, în ordinea de fierbere. După ce totul este bine fiert se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi se presară cu verdeaţă (mărar, pătrunjel şi leuştean) tăiată foarte mărunt.
Se serveşte fără smantana.
Tag-uri: bors, ceapa, ardei gras, morcov |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :