FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 934
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors taranesc de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors taranesc de pasare

 Q:   Intreaba despre Bors taranesc de pasare       
Bors taranesc de pasareIngrediente

O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre boabe, 2-3 cartofi, 300 g roşii, 1 I borş, pătrunjel, mărar şi leuştean verde, sare.

Mod de prepapare

Pasărea, curăţată şi spălată, se taie în bucăţi şi se pune pe foc într-un vas cu 2 l de apă. Cand este aproape să dea în fiert se curăţa spuma, se adaugă 1 linguriţă de sare şi se mai adună spuma de cate ori apare. Cand nu mai apare spumă se adaugă zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat în prealabil, în ordinea de fierbere. După ce totul este bine fiert se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi se presară cu verdeaţă (mărar, pătrunjel şi leuştean) tăiată foarte mărunt.

Se serveşte fără smantana.


Tag-uri: bors, ceapa, ardei gras, morcov



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :