FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 958
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bavareza de caise

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bavareza de caise

 Q:   Intreaba despre Bavareza de caise       
Bavareza de caiseIngrediente

300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca.

Mod de preparare

Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine o marmelada.

Se ia marmelada de pe foc, se adauga gelatina (inmuiata in apa rece), apoi frisca batuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia in forma de bavareze sau in pahare si se pune la rece, 2—3 ore, pentru a se intari.

Scoaterea din forma se face prin scufundarea acesteia o clipa in apa fierbinte, dupa care se rastoarna usor continutul pe o farfurie sau pe un platou. La servire se poate garnisi cu frisca batuta sau cu un sirop de fructe.


Tag-uri: bavareza, caise, sirop



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :