Statistics:
Visits: 950 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bavareza de caise
Q: | Intreaba despre Bavareza de caise |
Ingrediente
300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca.
Mod de preparare
Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine o marmelada.
Se ia marmelada de pe foc, se adauga gelatina (inmuiata in apa rece), apoi frisca batuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia in forma de bavareze sau in pahare si se pune la rece, 2—3 ore, pentru a se intari.
Scoaterea din forma se face prin scufundarea acesteia o clipa in apa fierbinte, dupa care se rastoarna usor continutul pe o farfurie sau pe un platou. La servire se poate garnisi cu frisca batuta sau cu un sirop de fructe.
300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca.
Mod de preparare
Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine o marmelada.
Se ia marmelada de pe foc, se adauga gelatina (inmuiata in apa rece), apoi frisca batuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia in forma de bavareze sau in pahare si se pune la rece, 2—3 ore, pentru a se intari.
Scoaterea din forma se face prin scufundarea acesteia o clipa in apa fierbinte, dupa care se rastoarna usor continutul pe o farfurie sau pe un platou. La servire se poate garnisi cu frisca batuta sau cu un sirop de fructe.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :