Statistics:
Visits: 947 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bavareza de vanilie
Q: | Intreaba despre Bavareza de vanilie |
Ingrediente
5 galbenusuri, 150 g zahar, 100 ml lapte, 10 g gelatina, 250 g frisca, 1 pachetel de zahar vanilat.
Mod de preparare
Intr-un vas, pe marginea plitei, se bat impreuna galbenusurile, zaharul, laptele si zaharul vanilat, pana incepe sa se ingroase putin, fara sa dea in fiert, apoi se adauga gelatina (inmuiata in apa rece) si se amesteca bine.
Dupa ce s-a racit putin, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forma sau in compotiera, procedandu-se mai departe la fel ca in reteta "Bavareza de caise".
5 galbenusuri, 150 g zahar, 100 ml lapte, 10 g gelatina, 250 g frisca, 1 pachetel de zahar vanilat.
Mod de preparare
Intr-un vas, pe marginea plitei, se bat impreuna galbenusurile, zaharul, laptele si zaharul vanilat, pana incepe sa se ingroase putin, fara sa dea in fiert, apoi se adauga gelatina (inmuiata in apa rece) si se amesteca bine.
Dupa ce s-a racit putin, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forma sau in compotiera, procedandu-se mai departe la fel ca in reteta "Bavareza de caise".
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :