FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,113
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ardei grasi pentru umplut

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ardei grasi pentru umplut

 Q:   Intreaba despre Ardei grasi pentru umplut       
Ardei grasi pentru umplut Se aleg ardeii pentru umplut, carnosi si nu prea mari, se scot cotoarele si semintele, se spala si se scurg bine de apa. Se curata hreanul, se spala si se taie in bucati subtiri, lungi cat ardeii. Se introduce apoi cate o bucata de hrean in fiecare ardei si se aseaza intr-un borcan mare, unul langa altul, fara a-i indesa.

Intre ardei se mai adauga cate o bucata de hrean, din distanta in distanta. La 50 ardei se folosesc 3—4 bucati de hrean. Se aseaza borcanul peste o masa dublata cu tabla sau peste doua lame de cutit (ca sa nu plesneasca) si se toarna apa clocotita pana ce se umple borcanul.

Deasupra, peste ardei, se aseaza o scandurica care se fixeaza cu o greutate pentru ca toti ardeii sa fie acoperiti cu lichid. Marginile borcanului se sterg cu putin alcool si se leaga imediat cu doua randuri de celofan. Borcanul inchis ermetic se infasoara cu o patura in care se lasa pana ce se raceste complet, apoi se aseaza la camara sau pivnita.


Tag-uri: ardei grasi, carne, conservare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :