FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 928
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Legume uscate, pentru ciorbe sau supe

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Legume uscate, pentru ciorbe sau supe

 Q:   Intreaba despre Legume uscate, pentru ciorbe sau supe       
Legume uscate, pentru ciorbe sau supeLegumele destinate uscarii se spala bine, apoi se curata cat mai subtire posibil si se taie numai in momentul uscarii. In cazul in care legumele sunt asortate, fiind de mai multe feluri, trebuie luat din fiecare fel o cantitate potrivita, la fel cu cea folosita in stare proaspata la supe sau la ciorbe.

Dupa ce avem legumele in proportii potrivite si taiate uniform, de aceeasi grosime (fideluta), se pun intr-un vas si peste ele se toarna apa clocotita in care s-a pus sare dupa gust si se tin astfel pe foc puternic 5—6 min.

Se ia vasul de pe foc, se scurg legumele de apa si se rastoarna pe tavi smaltuite sau pe platouri largi ca sa se zvante. Dupa zvantare se pun la uscat, procedandu-se la fel ca si cu celelalte legume.

FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!


Tag-uri: legume uscate, ciorbe, supe



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :