Statistics:
Visits: 934 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Legume uscate, pentru ciorbe sau supe
Q: | Intreaba despre Legume uscate, pentru ciorbe sau supe |
Legumele destinate uscarii se spala bine, apoi se curata cat mai subtire posibil si se taie numai in momentul uscarii. In cazul in care legumele sunt asortate, fiind de mai multe feluri, trebuie luat din fiecare fel o cantitate potrivita, la fel cu cea folosita in stare proaspata la supe sau la ciorbe.
Dupa ce avem legumele in proportii potrivite si taiate uniform, de aceeasi grosime (fideluta), se pun intr-un vas si peste ele se toarna apa clocotita in care s-a pus sare dupa gust si se tin astfel pe foc puternic 5—6 min.
Se ia vasul de pe foc, se scurg legumele de apa si se rastoarna pe tavi smaltuite sau pe platouri largi ca sa se zvante. Dupa zvantare se pun la uscat, procedandu-se la fel ca si cu celelalte legume.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Dupa ce avem legumele in proportii potrivite si taiate uniform, de aceeasi grosime (fideluta), se pun intr-un vas si peste ele se toarna apa clocotita in care s-a pus sare dupa gust si se tin astfel pe foc puternic 5—6 min.
Se ia vasul de pe foc, se scurg legumele de apa si se rastoarna pe tavi smaltuite sau pe platouri largi ca sa se zvante. Dupa zvantare se pun la uscat, procedandu-se la fel ca si cu celelalte legume.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Tag-uri: legume uscate, ciorbe, supe |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :