FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 775
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Zacusca de gogosari

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Zacusca de gogosari

 Q:   Intreaba despre Zacusca de gogosari       
Zacusca de gogosari Ingrediente

20-30 gogosari carnosi, 20-30 ardei grasi, 2-3 cepe mari, 1/2 l ulei, 1 l suc de rosii sau 1/4 kg bulion mai subtire, sare, piper.

Mod de preparare

Gogosarii si ardeii se coc, se curata de pielita si se taie in patratele. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt, se pune la calit intr-o cratita cu ulei si dupa ce s-a calit putin se stinge cu suc de rosii sau cu bulion de rosii dizolvat in putina apa calduta.

Se adauga gogosarii si ardeii taiati, se potriveste de sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba pe foc domol 10—15 min, amestecand din cand in cand, sau miscand si cratita, ca zacusca sa nu se prinda de fund.

Se toarna zacusca fierbinte in borcane mici de 1/2 l, care au fost infierbantate in prealabil in cuptor.

Borcanele se ump lu cu 2 cm sub gura, se sterg si in fiecare se pune deasupra cate o lingurita de ulei fierbinte. Se leaga imediat cu celofan si se infasoara cu prosoape groase, iar deasupra se pun paturi. Aceasta se face pentru a se inlocui sterilizarea.

Daca nu sunt conditii de pastrare la loc racoros, atunci se recomanda sterilizarea, la fel ca in articolul "Conservarea legumelor prin sterilizare". Conservarea legumelor prin sterilizare.


Tag-uri: zacusca de gogosari, zacusca, gogosari



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :