FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,307
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gogosari in otet

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gogosari in otet

 Q:   Intreaba despre Gogosari in otet       
Gogosari in otetIngrediente

Pentru un borcan de 10 l este nevoie de circa 7-8 kg gogosari (50-60 gogosari) si 5-6 l de lichid (otet si apa), socotind la 1 I de otet de 9 grade:
1-1,5 I apa, 10-15 g sare, 100 g miere, 100 g zahar, 100 ml ulei, 1 lingura de samanta de mustar sau boabe de piper, cateva frunze sau radacina de telina si cateva foi de dafin.

Mod de preparare

Se aleg gogosari mari, carnosi, bine copti, pana la culoarea rosie sl se spala in apa multa. Apoi se scurteaza coditele la aproape 1 cm de la baza si se inteapa fiecare gogosar de 2—3 ori pe langa codita.

Gogosarii astfel pregatiti se oparesc in solutia de otet si apa, la care se adauga componentele mentionate si se lasa sa dea in clocot.

Dupa ce gogosarii s-au trecut prin solutia in clocot se scot si se pun direct in borcanul incalzit, asezandu-se unul langa altul, fara sa se preseze intre ei, dupa care se toarna solutia.

Apoi, sub gatul borcanului se fixeaza cateva scandurele subtiri sau radacini de hrean care au rolul sa mentina gogosarii in solutie. Se leaga cu pergament sau cu celofan pus in doua si se tin la rece.


Tag-uri: gogosari, otet, gogosari in otet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :