FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 706
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare       
Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare Ingrediente

Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece.
Pentru umplutură: 600 g carne de pasăre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 L lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.

Mod de preparare

După ce coca este gata, se întinde o foaie de 2 cm grosime din care se decupează cu o formă de tablă rondele de 8 cm diametru, în mijlocul cărora se crestează apoi uşor, cu o formă mai mică încinsă în ulei sau untură fierbinte, rondele mai mici (capacele) care se vor scoate (decupa) după coacere.

Se ung rondelele cu gălbenuş de ou, se aşază pe o tavă rece, puţin umezită (stropită cu apă rece) şi se introduc la început în cuptorul bine încins. Cand acestea au crescut se slăbeş te puţin focul şi se mai lasă în cuptor pana se rumenesc. După ce s-au copt şi s-au răcit, se decupează căpacelele şi se mai scobeşte din mijloc miezul acestora, ca să aibă loc umplutura.

Carnea de pasăre fiartă se taie în cubuleţe mici şi se pune în următorul sos: se încălzeşte untul, se adaugă făina şi cand se încinge se stinge cu lapte cald şi cu smantană încălzită, se adaugă sare şi piper, se mai fierbe 5-10 min, apoi se adaugă carnea de pasăre, se mai lasă încă 5-6 min pe foc, după care cu această compoziţie se umplu volovanele.


Tag-uri: volovan, faina, otet, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :