FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 733
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varza creata umpluta cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Varza creata umpluta cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Varza creata umpluta cu carne de pasare       
Varza creata umpluta cu carne de pasare Ingrediente :

Varză creaţă (1 buc) 2,5-3 kg, carne de pasăre 800 g, costiţă afumată 150 g, ceapă 200 g, orez 150 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 2 leg, cimbru 1 fir, smântână 300 g, făină 30 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Varza creaţă se curăţă, se spală în mai multe ape şi se opăreşte timp de 30 min. în apă clocotită. Carnea de pasăre se dezosează şi se trece prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Orezul se alege, se spală şi se adaugă la ceapă şi se călesc împreună circa 20 min., stingându-se din când în când cu apă. Se lasă să se răcească. Se amestecă orezul cu carnea, costiţa afumată tăiată cubuleţe, verdeaţa tocată, cimbrul, piperuţ şi sarea. Cu aceas tă compoziţie se umple varza, punându-se umplutura între foile verzei, dar mai ales la mijloc. Foile de la margine nu se umplu. Se leagă varza strâns cu o sfoară din bumbac, dindu-i se formă de minge. Se aşează varza într-o oală cu diametru ceva mai mare decat cel al verzei, se toarnă peste varză supa, în care s-au fiert oasele de pasăre, se dă vasul la foc şi se fierbe timp de 90 min. Se scoate varza din vas, se desface sfoara, se toarnă peste varză sosul preparat din restul de ulei, făină, bulion şi smântână. Se taie felii, peste care se pune sos şi se mănâncă în stare caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, varza, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :