Statistics:
Visits: 952 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocanita manastireasca de ciuperci
Q: | Intreaba despre Tocanita manastireasca de ciuperci |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1,5 kg, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, verdeaţă 2 leg, ulei 150 g, vin 150 ml, roşii 400 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie ştraifuri (felii). Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc împreună. Se sting cu puţină apă, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Se adaugă verdeaţa tocată, usturoiul verde tocat, roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe şi vinul şi se lasă să mai dea un clocot. Se mănâncă cu mămăligă caldă.
Ciuperci proaspete 1,5 kg, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, verdeaţă 2 leg, ulei 150 g, vin 150 ml, roşii 400 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie ştraifuri (felii). Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc împreună. Se sting cu puţină apă, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Se adaugă verdeaţa tocată, usturoiul verde tocat, roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe şi vinul şi se lasă să mai dea un clocot. Se mănâncă cu mămăligă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :