Statistics:
Visits: 1,083 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocanita de ciuperci
Q: | Intreaba despre Tocanita de ciuperci |
Ingrediente
1 kg ciuperci, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 2-3 ardei graşi, 2-3 roşii, 30 g usturoi, sare, piper, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă de făină.
Mod de preparare
Ciupercile, curăţate şi spălate, se taie in bucăţi mici şi se călesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prăjeşte ceapa, se adaugă făina şi impreună se mai prăjesc pană incep să capete culoarea aurie.
Se adaugă bulionul de roşii, usturoiul tocat mărunt, ardeii graşi tăiaţi subţire, foaia de dafin, sare, piper, se stinge cu apă cat este necesar şi se lasă să fiarbă 1,0—15 min..Se adaugă apoi ciupercile şi impreună se mai fierb 5—6 min.
In timpul fierberii se mai pot adăuga roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi. Se poate servi caldă sau rece.
1 kg ciuperci, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 2-3 ardei graşi, 2-3 roşii, 30 g usturoi, sare, piper, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă de făină.
Mod de preparare
Ciupercile, curăţate şi spălate, se taie in bucăţi mici şi se călesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prăjeşte ceapa, se adaugă făina şi impreună se mai prăjesc pană incep să capete culoarea aurie.
Se adaugă bulionul de roşii, usturoiul tocat mărunt, ardeii graşi tăiaţi subţire, foaia de dafin, sare, piper, se stinge cu apă cat este necesar şi se lasă să fiarbă 1,0—15 min..Se adaugă apoi ciupercile şi impreună se mai fierb 5—6 min.
In timpul fierberii se mai pot adăuga roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi. Se poate servi caldă sau rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :