Statistics:
Visits: 776 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa italiana de fasole
Q: | Intreaba despre Supa italiana de fasole |
Ingrediente
250 g fasole uscată, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1 foaie de dafin, 100 g macaroane, 50 g bulion de roşii, 100 ml ulei, 200 g parmezan, 1 fir de cimbru, usturoi şi sare după gust.
Mod de preparare
După ce a fiert fasolea , se adaugă zarzavatul tăiat mărunt, călit in ulei şi apoi stins cu bulion de roşii, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul pisat şi macaroanele fierte separat, tăiate potrivit.
Se mai lasă la fiert 10-15 min, amestecând tot timpul ca să nu se prindă. După ce se ia de pe foc şi in momentul servirii la masă se adaugă parmezan ras.
250 g fasole uscată, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1 foaie de dafin, 100 g macaroane, 50 g bulion de roşii, 100 ml ulei, 200 g parmezan, 1 fir de cimbru, usturoi şi sare după gust.
Mod de preparare
După ce a fiert fasolea , se adaugă zarzavatul tăiat mărunt, călit in ulei şi apoi stins cu bulion de roşii, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul pisat şi macaroanele fierte separat, tăiate potrivit.
Se mai lasă la fiert 10-15 min, amestecând tot timpul ca să nu se prindă. După ce se ia de pe foc şi in momentul servirii la masă se adaugă parmezan ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :