Statistics:
Visits: 859 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleuri din branzeturi
Q: | Intreaba despre Sufleuri din branzeturi |
Ingrediente:
5- 6 ouă, 120- 150 g caşcaval, şvaiţer sau orice fel de branză care se poate rade.
Pentru sos Bechamel: 60 g făină, 300- 400 ml lapte, 50 g unt, piper şi eventual sare.
Mod de preparare:
Intr-un vas se pune untul la topit, se adaugă făina, se amestecă pană se încinge bine fără să se rumenească, se stinge cu lapte călduţ şi se potriveşte de sare şi piper. După ce sosul s-a luat de pe foc, se adaugă o parte din branza rasă, iar după ce s-a răcit, se pun gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă, se amestecă cu restul de branză rasă, cu ajutorul unei linguri din lemn, atat cat să se încorporeze albuşurile în compoziţie şi imediat se pune în forma unsă şi se introduce în cuptor. Se coace 20- 25 min, după care se serveşte imediat la masă, în forma (vasul) în care a fost copt, fără să se răstoarne.
5- 6 ouă, 120- 150 g caşcaval, şvaiţer sau orice fel de branză care se poate rade.
Pentru sos Bechamel: 60 g făină, 300- 400 ml lapte, 50 g unt, piper şi eventual sare.
Mod de preparare:
Intr-un vas se pune untul la topit, se adaugă făina, se amestecă pană se încinge bine fără să se rumenească, se stinge cu lapte călduţ şi se potriveşte de sare şi piper. După ce sosul s-a luat de pe foc, se adaugă o parte din branza rasă, iar după ce s-a răcit, se pun gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă, se amestecă cu restul de branză rasă, cu ajutorul unei linguri din lemn, atat cat să se încorporeze albuşurile în compoziţie şi imediat se pune în forma unsă şi se introduce în cuptor. Se coace 20- 25 min, după care se serveşte imediat la masă, în forma (vasul) în care a fost copt, fără să se răstoarne.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :