FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 791
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleuri din branzeturi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleuri din branzeturi

 Q:   Intreaba despre Sufleuri din branzeturi       
Sufleuri din branzeturiIngrediente:

5- 6 ouă, 120- 150 g caşcaval, şvaiţer sau orice fel de branză care se poate rade.
Pentru sos Bechamel: 60 g făină, 300- 400 ml lapte, 50 g unt, piper şi eventual sare.

Mod de preparare:

Intr-un vas se pune untul la topit, se adaugă făina, se amestecă pană se încinge bine fără să se rumenească, se stinge cu lapte călduţ şi se potriveşte de sare şi piper. După ce sosul s-a luat de pe foc, se adaugă o parte din branza rasă, iar după ce s-a răcit, se pun gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă, se amestecă cu restul de branză rasă, cu ajutorul unei linguri din lemn, atat cat să se încorporeze albuşurile în compoziţie şi imediat se pune în forma unsă şi se introduce în cuptor. Se coace 20- 25 min, după care se serveşte imediat la masă, în forma (vasul) în care a fost copt, fără să se răstoarne.


Tag-uri: cascaval, sufle, lapte, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :