FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 888
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleuri

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleuri

 Q:   Intreaba despre Sufleuri       
Sufleuri Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie să fie bine încălzit, fără să fie însă încins. In cazul în care sufleurile se prepară din legume, acestea trebuie fierte în prealabil şi foarte bine scurse, după care se taie sau se trec prin sită şi se încorporează în sosul Bechamel. Sufleurile se coc în vase speciale, cu suprafaţă mare, dar mai înalte, care rezistă bine la cuptor şi cu care se pot servi la masă. Acestea sunt fie vase din sticlă de Jena, fie vase de ceramică sau capacele smălţuite, în cazul în care se pregăteşte sufleul în porţii se parate.
Vasele sau orice alte forme se ung cu unt şi se umplu cu compoziţie numai pană la 3 sferturi (3/4) din înălţime, deoarece sufleul creşte în cuptor. Coacerea se face în cuptor la foc potrivit şi durează 25- 30 min, în funcţie de cantitatea de compoziţie pregătită. Sufleul se serveşte imediat ce s-a rumenit şi s-a ridicat (a crescut). Trebuie servit imediat cum este gata, deoarece altfel se lasă. Pentru a se rumeni mai frumos, sufleurile se presară cu caşcaval ras.


Tag-uri: sos, sufleu, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :