Statistics:
Visits: 932 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mere in foitaj
Q: | Intreaba despre Mere in foitaj |
Se folosesc aceleasi componenete si cantitati ca la reteta "Foitaj de baza"; in plus sunt necesare mere, zahar tos, zahar vanilat si scortisoara.
Se aleg mere mai mici, se curata de coaja si de samburi, dupa care se introduce in scobitura putin zahar tos amestecat cu scortisoara pisata.
Din foitaj se intinde o foaie -de circa 1/2 cm grosime, din care se taie patrate in functie de marimea merelor care se infasoara cu ele, adunand cele patru colturi ale fiecarui patrat. Se aseaza intr-o tava neunsa dar usor stropita cu apa si se coc la foc potrivit de tare. Dupa ce s-au rumenit sunt gata si se pudreaza cu zahar.
Se aleg mere mai mici, se curata de coaja si de samburi, dupa care se introduce in scobitura putin zahar tos amestecat cu scortisoara pisata.
Din foitaj se intinde o foaie -de circa 1/2 cm grosime, din care se taie patrate in functie de marimea merelor care se infasoara cu ele, adunand cele patru colturi ale fiecarui patrat. Se aseaza intr-o tava neunsa dar usor stropita cu apa si se coc la foc potrivit de tare. Dupa ce s-au rumenit sunt gata si se pudreaza cu zahar.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :