Statistics:
Visits: 1,487 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu mere cu foi
Q: | Intreaba despre Placinta cu mere cu foi |
Ingrediente:
Foi de plăcintă 600 g, unt 250 g, mere 2 kg, pesmet 100 g, zahăr tos 400 g, zahăr vanilat 2 plicuri, scorţişoară 5 g.
Mod de preparare:
Se unge o tavă cu unt, se aşează în tavă o jumătate din cantitatea de foi de plăcintă, stropind fiecare foaie cu unt topit. Se întinde deasupra umplutura de mere, iar peste umplutură se aşează restul de foi stropite cu restul de unt. Se coace la cuptor la un foc potrivit. Cand este gata, se porţionează şi se pudrează cu zahăr. Umplutura se prepară astfel: se curăţă merele, se dau pe razătoare, se pun într-un vas la foc împreună cu 50 g unt, zahărul, zahărul vanilat, pesmetul şi scorţişoara şi se amestecă, pană ce merele s-au înmuiat.
Foi de plăcintă 600 g, unt 250 g, mere 2 kg, pesmet 100 g, zahăr tos 400 g, zahăr vanilat 2 plicuri, scorţişoară 5 g.
Mod de preparare:
Se unge o tavă cu unt, se aşează în tavă o jumătate din cantitatea de foi de plăcintă, stropind fiecare foaie cu unt topit. Se întinde deasupra umplutura de mere, iar peste umplutură se aşează restul de foi stropite cu restul de unt. Se coace la cuptor la un foc potrivit. Cand este gata, se porţionează şi se pudrează cu zahăr. Umplutura se prepară astfel: se curăţă merele, se dau pe razătoare, se pun într-un vas la foc împreună cu 50 g unt, zahărul, zahărul vanilat, pesmetul şi scorţişoara şi se amestecă, pană ce merele s-au înmuiat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :