Statistics:
Visits: 786 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de fasole verde
Q: | Intreaba despre Sufleu de fasole verde |
Ingrediente:
Fasole fideluţă 800 g. unt 125 g, făină 75 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, ouă 6 buc, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe in apă cu sare, se scurge bine şi se lasă să se zbicească. Se înfierbantă 75 g unt, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte şi se lasă pe foc pană ce sosul se îngroaşă. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile de ou, 100 g caşcaval şi sare. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează uşor în compoziţie. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează fasolea şi se toarnă compoziţia cu ou peste fasole. Se presară pe deasupra cu caşcaval şi se pun bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor la un foc iute şi se ţine, pană ce sufleul a crescut şi s-a rumenit. Se consumă cald.
Fasole fideluţă 800 g. unt 125 g, făină 75 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, ouă 6 buc, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe in apă cu sare, se scurge bine şi se lasă să se zbicească. Se înfierbantă 75 g unt, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte şi se lasă pe foc pană ce sosul se îngroaşă. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile de ou, 100 g caşcaval şi sare. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează uşor în compoziţie. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează fasolea şi se toarnă compoziţia cu ou peste fasole. Se presară pe deasupra cu caşcaval şi se pun bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor la un foc iute şi se ţine, pană ce sufleul a crescut şi s-a rumenit. Se consumă cald.
Tag-uri: fasole verde, lapte, oua, unt, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :