Statistics:
Visits: 670 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sote de cap de muschi sau capac
Q: | Intreaba despre Sote de cap de muschi sau capac |
Ingrediente
600 g cap de muşchi sau capac, 100 g untură, 100 g ceapă, 300 g ciuperci proaspete, 1 lingură de bulion, 1 lingură de făină, piper, muştar, sare, 100 g unt, verdeaţă.
Mod de preparare
Carnea se taie în faşii subţiri (ca fasolea fideluţă), se sărează, se piperează şi se pune la prăjit în untură încinsă.
Cand carnea s-a prăjit puţin, se adaugă ceapa tăiată foarte mărunt şi după ce s-a călit se adaugă făina şi se continuă prăjitul amestecand; se mai adaugă boia, bulion, se stinge cu supă de oase sau apă caldă şi se lasă să fiarbă 1 oră.
Intre timp se curăţă ciupercile, se taie subţire şi se pun la călit într-o cratiţă cu unt, după care se răstoarnă peste carne. Se mai adaugă muştarul, smantana, se potriveşte de sare şi se mai fierb împreună 10—15 min.
Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi natur, presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
600 g cap de muşchi sau capac, 100 g untură, 100 g ceapă, 300 g ciuperci proaspete, 1 lingură de bulion, 1 lingură de făină, piper, muştar, sare, 100 g unt, verdeaţă.
Mod de preparare
Carnea se taie în faşii subţiri (ca fasolea fideluţă), se sărează, se piperează şi se pune la prăjit în untură încinsă.
Cand carnea s-a prăjit puţin, se adaugă ceapa tăiată foarte mărunt şi după ce s-a călit se adaugă făina şi se continuă prăjitul amestecand; se mai adaugă boia, bulion, se stinge cu supă de oase sau apă caldă şi se lasă să fiarbă 1 oră.
Intre timp se curăţă ciupercile, se taie subţire şi se pun la călit într-o cratiţă cu unt, după care se răstoarnă peste carne. Se mai adaugă muştarul, smantana, se potriveşte de sare şi se mai fierb împreună 10—15 min.
Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi natur, presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :