FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 670
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sote de cap de muschi sau capac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sote de cap de muschi sau capac

 Q:   Intreaba despre Sote de cap de muschi sau capac       
Sote de cap de muschi sau capacIngrediente

600 g cap de muşchi sau capac, 100 g untură, 100 g ceapă, 300 g ciuperci proaspete, 1 lingură de bulion, 1 lingură de făină, piper, muştar, sare, 100 g unt, verdeaţă.

Mod de preparare

Carnea se taie în faşii subţiri (ca fasolea fideluţă), se sărează, se piperează şi se pune la prăjit în untură încinsă.

Cand carnea s-a prăjit puţin, se adaugă ceapa tăiată foarte mărunt şi după ce s-a călit se adaugă făina şi se continuă prăjitul amestecand; se mai adaugă boia, bulion, se stinge cu supă de oase sau apă caldă şi se lasă să fiarbă 1 oră.

Intre timp se curăţă ciupercile, se taie subţire şi se pun la călit într-o cratiţă cu unt, după care se răstoarnă peste carne. Se mai adaugă muştarul, smantana, se potriveşte de sare şi se mai fierb împreună 10—15 min.

Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi natur, presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: sote, muschi, capac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :