Statistics:
Visits: 904 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ochiuri simple la capac
Q: | Intreaba despre Ochiuri simple la capac |
Ingrediente:
Pentru o porţie: 2 ouă şi 10 g unt.
Mod de preparare:
Se încinge untul sau uleiul, nu prea tare, în capacele speciale din inox sau emailate. Untul nu trebuie să fie prea încins căci altfel albşurile formează băşici, se întăresc şi se înnegresc. Se sparg ouăle, se prăjesc mai mult sau mai puţin, după gust, şi se servesc la masă cu căpăcelele puse pe farfurioare. Dacă se prepară ochiuri din mai multe ouă, atunci se foloseşte o tigaie mai mare. Se servesc fie simple, fie cu legume sote sau piure, ori cu mămăligă.
Pentru o porţie: 2 ouă şi 10 g unt.
Mod de preparare:
Se încinge untul sau uleiul, nu prea tare, în capacele speciale din inox sau emailate. Untul nu trebuie să fie prea încins căci altfel albşurile formează băşici, se întăresc şi se înnegresc. Se sparg ouăle, se prăjesc mai mult sau mai puţin, după gust, şi se servesc la masă cu căpăcelele puse pe farfurioare. Dacă se prepară ochiuri din mai multe ouă, atunci se foloseşte o tigaie mai mare. Se servesc fie simple, fie cu legume sote sau piure, ori cu mămăligă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :