Statistics:
Visits: 840 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ficatei de pui sote
Q: | Intreaba despre Ficatei de pui sote |
Ingrediente
300 g ficăţei de pasăre, 200 g ceapă, 100 g unt sau ulei, 100 ml vin, sare, piper, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de preparare
Ceapa se taie mărunt, se căleşte in unt sau in ulei, apoi se adaugă ficăţeii curăţaţi de fiere şi pieliţe; cei care sunt mai mari se taie in două-trei bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se inăbuşă 10—20 min.
Intre timp, se amestecă ficăţeii cu o lingură ca să nu se prindă de fundul cratiţei. Cand incepe sosul să scadă, se adaugă vinul, pătrunjelul tăiat, sare şi piper, după gust, şi se mai. lasă pe foc domol 5—6 min.
Se servesc cu garnitură de cartofi natur sau cu orez.
300 g ficăţei de pasăre, 200 g ceapă, 100 g unt sau ulei, 100 ml vin, sare, piper, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de preparare
Ceapa se taie mărunt, se căleşte in unt sau in ulei, apoi se adaugă ficăţeii curăţaţi de fiere şi pieliţe; cei care sunt mai mari se taie in două-trei bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se inăbuşă 10—20 min.
Intre timp, se amestecă ficăţeii cu o lingură ca să nu se prindă de fundul cratiţei. Cand incepe sosul să scadă, se adaugă vinul, pătrunjelul tăiat, sare şi piper, după gust, şi se mai. lasă pe foc domol 5—6 min.
Se servesc cu garnitură de cartofi natur sau cu orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :