Statistics:
Visits: 720 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sote de pui
Q: | Intreaba despre Sote de pui |
Ingrediente
7 kg pui, 100 g untură, 100 g ceapă, 50 g usturoi, 100 ml vin, 30 g bulion, sare, piper.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi mai mici, care se sărează şi se pun la prăjit, intr-o tigaie largă sau intr-o cratiţă, cu untură bine infierbantată şi după cateva minute de prăjire se mai adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, continuand prăjirea pană ce acestea se vor rumeni puţin.
Se adaugă apoi bulionul şi se stinge cu vin şi puţină apă. Se adaugă sare, piper, se acoperă cu capac şi se inăbuşă 20—30 min, după care se serveşte fierbinte, cu pătrunjel verde tocat mărunt şi presărat pe deasupra.
7 kg pui, 100 g untură, 100 g ceapă, 50 g usturoi, 100 ml vin, 30 g bulion, sare, piper.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi mai mici, care se sărează şi se pun la prăjit, intr-o tigaie largă sau intr-o cratiţă, cu untură bine infierbantată şi după cateva minute de prăjire se mai adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, continuand prăjirea pană ce acestea se vor rumeni puţin.
Se adaugă apoi bulionul şi se stinge cu vin şi puţină apă. Se adaugă sare, piper, se acoperă cu capac şi se inăbuşă 20—30 min, după care se serveşte fierbinte, cu pătrunjel verde tocat mărunt şi presărat pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :