Statistics:
Visits: 667 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu sos de hrean
Q: | Intreaba despre Pui cu sos de hrean |
Ingrediente
1-2 pui mijlocii, 50 ml ulei, 100 g unt, 30 g făină, 200 g hrean, oţet, sare.
Mod de preparare
Se taie puii in bucăţi, se sărează, se inăbuşă in ulei, se adaugă cate puţină apă şi se lasă să fiarbă inăbuşit.
Separat, intr-o cratiţă, se incălzeşte jumătate din unt, se adaugă făina, se căleşte 5—6 min, după care se stinge cu supă de oase sau cu apă, apoi se adaugă hreanul ras care a fost mai intai inăbuşit separat in restul de unt.
Se adaugă oţet, sare, după gust, şi se lasă să mai fiarbă 10 min, după care se strecoară sosul peste pui şi impreună se mai fierb 3—4 min. La urmă se pot adăuga şi 2—3 linguri de smantană
1-2 pui mijlocii, 50 ml ulei, 100 g unt, 30 g făină, 200 g hrean, oţet, sare.
Mod de preparare
Se taie puii in bucăţi, se sărează, se inăbuşă in ulei, se adaugă cate puţină apă şi se lasă să fiarbă inăbuşit.
Separat, intr-o cratiţă, se incălzeşte jumătate din unt, se adaugă făina, se căleşte 5—6 min, după care se stinge cu supă de oase sau cu apă, apoi se adaugă hreanul ras care a fost mai intai inăbuşit separat in restul de unt.
Se adaugă oţet, sare, după gust, şi se lasă să mai fiarbă 10 min, după care se strecoară sosul peste pui şi impreună se mai fierb 3—4 min. La urmă se pot adăuga şi 2—3 linguri de smantană
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :