Statistics:
Visits: 797 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos picant I
Q: | Intreaba despre Sos picant I |
Ingrediente:
Sos brun 300 g, castraveţi în oţet 100 g, ceapă 50 g, muştar 25 g, unt 50 g, vin 100 ml, oţet 9° 40 ml, piper.
Mod de preparare:
Castraveţii în oţet se curăţă de coajă, se taie fîşii lungi, se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se lasă să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la fiert cu oţetul, muştarul şi piperul. Dapă 10 min. se adaugă sosul brun şi se mai fierbe 30 min. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar, se adaugă castraveciorii, vinul şi untul şi se amestecă bine. Se foloseşte la escalopuri, turnedouri şi alte preparate mai picante.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Sos brun 300 g, castraveţi în oţet 100 g, ceapă 50 g, muştar 25 g, unt 50 g, vin 100 ml, oţet 9° 40 ml, piper.
Mod de preparare:
Castraveţii în oţet se curăţă de coajă, se taie fîşii lungi, se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se lasă să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la fiert cu oţetul, muştarul şi piperul. Dapă 10 min. se adaugă sosul brun şi se mai fierbe 30 min. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar, se adaugă castraveciorii, vinul şi untul şi se amestecă bine. Se foloseşte la escalopuri, turnedouri şi alte preparate mai picante.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :