Statistics:
Visits: 680 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos brun spaniol
Q: | Intreaba despre Sos brun spaniol |
Ingrediente:
Oase de vacă 800 g, morcovi 75 g, pătrunjel 50 g, ţelină 50 g, ceapă 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g. făina 75 g, bulion de tomate 50 g, dafin 2-3 foi, cimbru 1/2 fir, chimen 5 g, piper 17-18 boabe, sare.
Mod de preparare:
Făina se rumeneşte într-o tigaie cu ulei. Se adaugă zarzavatul, usturoiul şi ceapa tăiată felii şi se călesc împreună. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă oasele de vacă ce au fost rumenite 3-4 ore la cuptor şi condimentele (dafin, cimbru, chimen şi piper), se completează cu apă şi se lasă să fiarbă 3-4 ore, apoi se pasează sosul printr-o sită şi se potriveşte gustul de sare. Este folosit la prepararea unui număr mare de sosuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Oase de vacă 800 g, morcovi 75 g, pătrunjel 50 g, ţelină 50 g, ceapă 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g. făina 75 g, bulion de tomate 50 g, dafin 2-3 foi, cimbru 1/2 fir, chimen 5 g, piper 17-18 boabe, sare.
Mod de preparare:
Făina se rumeneşte într-o tigaie cu ulei. Se adaugă zarzavatul, usturoiul şi ceapa tăiată felii şi se călesc împreună. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă oasele de vacă ce au fost rumenite 3-4 ore la cuptor şi condimentele (dafin, cimbru, chimen şi piper), se completează cu apă şi se lasă să fiarbă 3-4 ore, apoi se pasează sosul printr-o sită şi se potriveşte gustul de sare. Este folosit la prepararea unui număr mare de sosuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :