Statistics:
Visits: 574 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos alb gelatinos
Q: | Intreaba despre Sos alb gelatinos |
Ingrediente:
Unt 100 g, făină 100 g, supă de pasăre 500 ml, frişcă 100 g, gelatină 30 g, sare.
Cum se prepara:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte, se stinge cu supa de pasăre, în care s-a dizolvat gelatina. Se adaugă frişca şi sarea, se amestecă cu telul, se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte la naparea (îmbrăcarea) preparatelor reci.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Unt 100 g, făină 100 g, supă de pasăre 500 ml, frişcă 100 g, gelatină 30 g, sare.
Cum se prepara:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte, se stinge cu supa de pasăre, în care s-a dizolvat gelatina. Se adaugă frişca şi sarea, se amestecă cu telul, se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte la naparea (îmbrăcarea) preparatelor reci.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos alb, gelatina, frisca, supa de pasare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :