Statistics:
Visits: 728 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sitari intestine de sitari
Q: | Intreaba despre Sitari intestine de sitari |
Ingrediente:
Intestine de la trei sitari, ficat de pasăre 100 g, ciuperci 100 g, unt 50 g, ouă 1 buc, verdeaţă 1/2 leg, franzelă 250 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Intestinele se toacă mărunt împreună cu ficatul de pasăre. Ciupercile se taie julien şi se călesc în unt. După ce ciupercile s-au muiat, se adaugă intestinele, ficatul, piperul, sarea şi verdeaţa tocată. Cand acestea încep să se rumenească, se adaugă gălbenuşul, se amestecă bine şi se ia vasul de pe foc. Franzela se taie feliuţe, se ung cu tocătura de mai sus, se aşează pe o tavă şi se dă tava la cuptor sau la o salamandră pentru rumenire. Se servesc ca garnitură la friptura de sitari.
Intestine de la trei sitari, ficat de pasăre 100 g, ciuperci 100 g, unt 50 g, ouă 1 buc, verdeaţă 1/2 leg, franzelă 250 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Intestinele se toacă mărunt împreună cu ficatul de pasăre. Ciupercile se taie julien şi se călesc în unt. După ce ciupercile s-au muiat, se adaugă intestinele, ficatul, piperul, sarea şi verdeaţa tocată. Cand acestea încep să se rumenească, se adaugă gălbenuşul, se amestecă bine şi se ia vasul de pe foc. Franzela se taie feliuţe, se ung cu tocătura de mai sus, se aşează pe o tavă şi se dă tava la cuptor sau la o salamandră pentru rumenire. Se servesc ca garnitură la friptura de sitari.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :